Maatwerk & Inrichting

The best way to relax: your own way

Mijn KLAFS sauna op maat

SMART sauna ontwerp vijfhoeksauna

SMART sauna ontwerp vijfhoeksauna

Welzijn betekent voor iedereen iets anders. Daarom passen wij onze sauna’s aan uw persoonlijke voorstelling van ontspanning aan.

Onze vakmensen helpen u graag bij het creëren van uw KLAFS droomsauna. Om onze klanten een goed beeld te bieden van het uitzicht van hun toekomstige KLAFS sauna, wordt er een tekening op schaal gemaakt. Standaard passen de afmetingen van een KLAFS sauna steeds binnen het 10×10 cm raster. Indien gewenst, is een 10×5 cm raster ook mogelijk.
Ook wordt de minimale omgevingsruimte voor luchtcirculatie altijd ingecalculeerd. Een sauna mag nooit volledig tegen de muren van de ruimte aangebouwd worden.

Schuine daken maken een ruimte gezellig, maar zij maken het inbouwen van een sauna ook gecompliceerder. Echter, voor alle moeilijk ogende inbouwsituaties, of dat nu schuine wanden zijn of erkers met veel hoeken, heeft KLAFS een gepaste oplossing voorhanden.

Inrichting van uw KLAFS sauna

Hemlock-hout-sauna-KLAFS-softline

Hemlock-hout-sauna-KLAFS-softline

Alle elementsauna’s kunnen naar wens ingericht worden met zit- en ligbanken. De KLAFS zit-en ligbanken zijn standaard uit 100% splintervrij Abachi hout gemaakt. Abachi staat bekend om zijn lage warmtegeleiding zodat het houd slechts zeer beperkt opwarmt. Extra rugleuningen om het zitcomfort te vergroten zijn optioneel.

U hoeft geen expert te zijn om te weten dat het hout de kwaliteit van een sauna bepaalt. Men heeft echter enige ervaring nodig om voor iedere cabine het juiste materiaal te kiezen. Het knoestvrije, robuuste hout van de Canadese Hemlock-den is het beste geschikt voor sauna en SANARIUM. Het trekt zelfs in extreme omstandigheden niet krom en geeft gelijkmatig warmte af. Voor infrarood-warmtecabines is espenhout geschikt. Het is uiterst duurzaam en bovendien vrij van hars en knoesten. Voor de ligbanken kunnen zachte houtsoorten worden gebruikt, zonder hars en splinters en met een lage warmtegeleiding.

Buitenbekleding

Ook voor de buitenbekleding van uw KLAFS sauna bestaan er talloze opties. Neem een kijkje in de fotogallerij en maak kennis met de verschillende houtsoorten waarmee uw KLAFS sauna aan de buitenkant kan afgewerkt worden. Zo past uw sauna gegarandeerd naadloos in uw interieur…

Maatwerk & Inrichting - Fotogallerij