Klafs-Logo
Search
Close this search box.
Infrarood

Infraroodcabine: Modellen

InfraPLUS: integratie van de infraroodstraler in de sauna

Vanaf nu kunt u uw welbehagen zelf instellen: u heeft de keuze uit de standen Soft, Medium of Intensief. Zodra u achterover leunt, start het programma automatisch. Om te verzekeren dat de weldadige werking van de infraroodbron optimaal tot haar recht komt, meten vier hooggevoelige SensoCare-sensoren in de infraroodstraler gedurende het hele programma de huidtemperatuur, om de stralingsintensiteit aan te passen aan uw lichaam – heel zacht en volautomatisch. Dankzij de comfort-opwarmingsfunctie van de saunaoven is de cabineruimte ook voor een korte infraroodbeurt altijd snel op een aangename temperatuur tussen 27 °C en 35 °C. Voor extra zitcomfort, ook bij heel diepe saunabanken, kunt u de rugleuning in de diepte verstellen. Op momenten dat u het programma niet gebruikt, geniet u zo nog altijd van een heel gemakkelijke zithouding. De kwaliteit van de gepatenteerde keramische straler is zo uitstekend, dat we er levenslange garantie op geven. Ook voldoet hij moeiteloos aan de richtlijnen van het RAL-keuringsinstituut voor infrarood-warmtecabines. Zo kunt u veilig wegdromen.

Losse infraroodstraler

Een andere mogelijkheid om te genieten van infraroodwarmte in uw KLAFS sauna is het plaatsen van losse volspectrum stralers. Voor meer info: www.infraworld.be.

Prijzen

Meerprijs van InfraPLUS bij SANARIUM: 4.040€ (incl. BTW). Alle vermelde prijzen zijn standaardprijzen inclusief BTW en exclusief plaatsing.

Infrarood – Fotogallerij