Specialties

Spa Basics Lite

Door warmte -en koudeprikkels wordt de bloedcirculatie in heel het lichaam gestimuleerd en verbeterd. Hierdoor kan u dus beter en optimaal genieten van uw saunabeurt. U voelt zich terug ontspannen en als herboren. Om dat speciale gevoel na een saunabeurt echt te ervaren, moet u gebruik maken van de beste opwarmings -en afkoelings methoden. En net dat biedt Spa Basics Lite u! De Spa Basics Lite van KLAFS is er zowel voor een privé als een professionele wellnessruimte.

lees meer

Salt ProX

Dankzij de Salt ProX van Klafs kan u nu ook thuis genieten van de zuiverende en helende zeelucht. Het inademen van de vrijgekomen zoutpartikels biedt tal van gezondheidsvoordelen. Ontdek snel wat de Salt ProX voor uw gezondheid kan beteken!

lees meer

Zonnehemel

Een vitamine D tekort kan ernstige gevolgen hebben, van botontkalking tot depressie. Laat het zover niet komen en voel u beter in uw vel met een wekelijkse dosis zonlicht, ook in de herst en in de winter. Altijd donker buiten? Een zonnehemel van KLAFS in uw wellnessruimte geeft u dagelijks 10 minuutjes zonlicht, met een simpele druk op de knop.

lees meer

SWAY wiegbank

Relaxen op de SWAY wiegbank van KLAFS is de ideale afsluiter van uw saunaritueel. Alleen of samen met uw partner zachtjes indommelen of nakeuvelen op de zachte, elegante leren ligbank. Van de pendelbeweging bent u zich na een tijdje zelfs niet meer bewust... Ook ideaal voor powernapping.

lees meer