Sauna’s

Algemeen

Wat is een sauna? Waar vindt de sauna zijn oorsprong? Wat is een SANARIUM? Waarom kiezen voor KLAFS? Ontdek het hier.

lees meer

Modellen

KLAFS biedt vier types van sauna's aan. De standaardsauna's met vaste afmetingen, de elementsauna's die volledig op maat worden gebouwd, de massieve sauna's die 100% authenticiteit garanderen en de saunacreaties, een reeks van exclusieve designsauna's.

lees meer

Ovens

Het kloppend hart van uw KLAFS sauna is de oven. Ovens komen er in verschillende maten en vormen. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de ideale oven voor uw sauna.

lees meer

Bediening

U vertrekt op het werk en wilt uw sauna alvast laten opwarmen... Iets van de toekomst? Helemaal niet! Als innovatieve speler biedt KLAFS u de meest geavanceerde bedieningssystemen voor uw sauna.

lees meer

Maatwerk & Inrichting

Voor de bouw van uw droomsauna zijn maatwerk en professionaliteit vereist. Bij KLAFS kunt u op beide oren slapen. Uw sauna wordt volgens uw persoonlijke wensen gebouwd en afgewerkt.

lees meer

Opties & Accessoires

Muziek, een sterrenhemel, een combi met infrarood, ... Opties zijn er ruimschoots voorhanden om uw sauna om te toveren tot het wellnessparadijs dat u voor ogen heeft. Ook voor sauna-accessoires zoals geurensets, saunahanddoeken of een zandloper kunt u in onze winkels terecht.

lees meer

Veelgestelde vragen

Welke bouwvoorzieningen moet ik treffen voor de installatie van een sauna? Is er onderhoud aan een sauna? Wat als ik nadien een probleem heb met de sauna? Een antwoord op deze en andere veel gestelde vragen vindt u hier.

lees meer