Klafs-Logo
Search
Close this search box.
SAUNA - BEDIENING

De bediening van uw KLAFS sauna

De beschikbare bedieningspanelen of stuurkasten variëren van basic (manuele stuurkast) tot zeer geavanceerd (TOUCHCONTROL, IMES). Uw keuze hangt volledig af van uw persoonlijke wensen en behoeftes.

MANUELE STUURKAST

De manuele stuurkast is de meest basic bediening die voorhanden is. Hij is eenvoudig te bedienen en voldoet aan alle kwaliteitseisen van KLAFS.

Onderstaande stuurkast is voor een SMART of PREMIUM sauna met combi infrarood.

Onderstaande stuurkast is voor een klassieke droge Finse, sauna.

Onderstaande stuurkast is voor een klassieke sauna, uitgerust met SOFTCLIMA.

DIGITALE STUURKAST

De digitale stuurkant geeft u, in één blik, een indicatie van de belangrijkste waarden in uw cabine: temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en resterende opwarmingstijd.

Digitale-stuurkast-bediening-KLAFS

TOUCHCONTROL

Met TOUCHCONTROL neemt maximaal comfort haar intrek in uw wellness-zone: voorgeprogrammeerde sauna-programma’s worden gestart met één “touch”. Hierbij wordt niet alleen de passende temperatuur ingesteld, maar worden ook de overeenkomstige speciale voorzieningen geactiveerd. Voor het programma “AFTER WORK” wordt een ontspannend GEKLEURD LICHT met blauwe tinten geactiveerd, voor het schoonheidsprogramma een poriën openend SANARIUM met rijkelijk veel stoom en huidverstrakkend rood licht. In totaal is er keuze uit 12 programma’s. Daarnaast kunt u maximaal 10 individuele programma’s instellen – helemaal zoals u dat uitkomt. Maar in TOUCHCONTROL zitten nog meer innovaties: een chic design, eenvoudige bediening, wachtwoordbeveiliging, een krasbestendig touchscreen met hoge resolutie, een massieve aluminiumbehuizing, een mogelijkheid tot aansluiting op de geleidingstechniek in huis, een service-interface en een line-in voor MP3.

Om TOUCHCONTROL echt te ervaren kunt u het beste één van onze showcentra bezoeken. Daar maakt u de TOUCHCONTROL van zeer dichtbij mee: de eenvoudige bediening, het aantrekkelijke design en het veelvoud aan wellnessprogramma’s.

Indien uw wellnessruimte is uitgerust met meerdere cabines (bijvoorbeeld sauna, stoombad en infraroodcabine), kunt u met TOUCHCONTROL alledrie de cabines bekijken en (des)activeren via één enkel bedieningspaneel.

KLAFS Touchcontrol Hand

KLAFS Touchcontrol op uw IPhone of IPad

Dankzij de KLAFS TOUCHCONTROL is de tijd voorbij dat u eerst nog snel naar uw sauna moet lopen om hem aan te zetten en vervolgens moet wachten totdat de gewenste temperatuur bereikt is. KLAFS zorgt zo voor een grote plus als het op gebruiksgemak en comfort aankomt. Waar u u ook bevindt, nu volstaat een klik op uw PC, laptop, tablet of smartphone om uw sauna aan te zetten en later de opwarmingsstatus te controleren. Zo goed als elk mobiel toestel waarmee u op het internet kan surfen, kan dankzij de TOUCHCONTROL als afstandsbediening dienen voor uw saunasturing.

Touchcontrol-bediening-KLAFS-smartphone

IMES

Uw wellness integreren in uw persoonlijke domotica systeem? Dankzij IMES van KLAFS wordt dit perfect mogelijk! Wenst u meer info? Onze wellness-specialisten bekijken graag samen met u uw persoonlijke domoticasysteem en hoe uw wellness hier, met behulp van IMES, kan in geïntegreerd worden.

KLAFS app (NIEUW)

NIEUW vanaf november 2013. Sneeuw onderweg, een plotse regenbui terwijl u in het bos aan het joggen bent, zonsondergang op de skipiste … stuk voor stuk momenten waarop u snakt naar een deugddoende saunabeurt. Met de KLAFS sauna app kunt u uw SANARIUM® vanaf nu heel gemakkelijk van op afstand starten. Zo slaat u de opwarmfase gewoon over en verwelkomt het SANARIUM® u met de gewenste temperatuur. Aan- en uitzetten, de status controleren, de tijd instellen en de luchtvochtigheid regelen, het kan allemaal met onze app. De kers op de taart is het handige sauna- en wellness-lexicon, dat heel wat nuttige informatie bevat. De app is voor het SANARIUM® met bediening 18033 of TOUCHCONTROL ontwikkeld en verkrijgbaar voor alle gangbare smartphone-besturingssystemen.

KLAFS catalogus

… en de wereld kan wachten. 117 pagina’s inspiratie, verhalen en productinformatie over sauna’s, gezondheid en welzijn.

Bestel gratis onze catalogus incl. prijslijst en begin uw reis naar uw eigen droomsauna. Onmiddellijk beschikbaar om te downloaden na bestelling!