Modellen

Home

In de HOME sauna wordt uw sauna als het ware even uw "warme thuis". Deze elementsauna kan gemakkelijk ingebouwd worden in elke ruimte die u ter beschiking heeft.

lees meer

Empire

Als u het liefst een oorspronkelijk, rustiek saunabad neemt, dan is onze massief houten sauna EMPIRE voor u perfect. Hij is bijzonder authentiek en door zijn 56mm dikke blokbalken van Karelische spar of Canadese Hemlock extreem stabiel gebouwd. Voor oorspronkelijk Fins saunabaden…

lees meer

Premium

De PREMIUM sauna is een elegante elementsauna waarbij uw individuele smaak primeert. Glaselementen, schuine daken, afwerking, ... U kunt eindeloos variëren waar en wanneer u wilt.

lees meer

Chalet

Dankzij de eigentijdse interpretatie van de chalet-stijl, weet deze sauna het juiste evenwicht te vinden tussen traditie en modern comfort.

lees meer

Aurora

De AURORA is een onmiskenbaar luxe wellnessdroom waarmee u uw thuis omtovert in een exclusieve wellness-oase.

lees meer

Aura

De AURA heeft een onmiskenbaar behaaglijke lounge-sfeer. Met de AURA maakt de Living trend tot meer gemeenzaamheid en minder kille nuchterheid zijn debuut in de wellness.

lees meer

Shape

De nieuwe SHAPE sauna wordt gekenmerkt door een avant-garde design, het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en de toepassing van de laatste nieuwe technologieën.

lees meer

Pure

De PURE sauna heeft een eenvoudige, maar elegante vormgeving. De ingebouwde oven, de buitenbekleding in witte hoogglanslak en de binnenbekleding van massief houten fineerpanelen: de schoonheid van deze sauna brengt velen in vervoering.

lees meer

Charisma

De CHARISMA is een KLAFS wellnessconcept waarbij de douchezone geïntegreerd wordt in het concept van de sauna.

lees meer

Casena

De CASENA sauna is de nieuwste saunacreatie van KLAFS. De sauna won al verscheidene designprijzen.

lees meer

Matteo Thun

De samenwerking tussen Matteo Thun, Antonio Rodriguez en KLAFS is een match made in heaven. Deze sauna won bij zijn lancering begin 2015 meteen enkele designprijzen. Ontdek hem nu!

lees meer

S1

Het genieten van een sauna is een stuk levenskwaliteit. Maar voor een sauna is ruimte nodig. Ruimte die u niet altijd kunt missen. Daarom heeft KLAFS de ruimtebesparende "S1" sauna ontwikkeld. Ontdek de nieuwe sauna S1 hier!

lees meer

S1 Handmatig

Het unieke zoom-concept van de S1 – teruggebracht tot de essentie. De sauna wordt met behulp van een stabiele, maar fraai vormgegeven reling handmatig uitgetrokken

lees meer

Easy

Het model EASY is een slim ontwerp bedoeld voor eenvoudige zelf montage en demontage

lees meer

Talo

De buitensauna TALO van KLAFS biedt u een authentiek saunagenot. En in het model met voorruimte krijgt u nooit koude voeten – goed nieuws in de wintertijd

lees meer

Torni

De buitensauna TORNI is met zijn heldere, moderne vormgeving een echte blikvanger in de tuin.

lees meer