Klafs-Logo
Search
Close this search box.

Opties

Opties voor uw KLAFS stoombad

Aromatherapie

In elke KLAFS stoombad kan u manueel geuren verspreiden met behulp van een schaaltje dat boven de stoomgenerator wordt geplaatst. U kan echter ook opteren voor aromatherapie via een automatisch doseersysteem. Dit kan zowel in professionele als in privé cabines. Met een KLAFS automatisch doseersysteem hoeft u zelf niets meer te doen. Het aroma wordt gelijkmatig toegevoegd aan de stoom en zo door de hele cabine verspreid.

Luchtcompressie – STEAM BLAST

De STEAMBLAST kan voor een extra dimensie zorgen in uw stoombadprogramma. Bij een druk op de knop, blazen de sproeiknoppen in het plafond de opgestegen hete stoom omlaag op uw lichaam. De sensatie die dit teweeg brengt is vergelijkbaar aan het gevoel dat u ervaart tijdens een intensieve opgietsessie in de sauna.

Koud waterslang

De koud waterslang is standaard inbegrepen bij keramieken, stenen en glazen stoombaden. Bij acryl stoombaden is dit een optie. Met deze elegante koud waterslang kan u de lig- of zitplaatsen reinigen alvorens plaats te nemen in het stoombad. U kan deze koud water slang eveneens gebruiken om uzelf af te spoelen vóór of na het gebruik van het KLAFS stoombad.

Sterrenhemel POLAR

Bent u op zoek naar een echte sfeerschepper in uw KLAFS stoombad? Een POLAR sterrenhemel creëert een onvergetelijke magische sfeer.

Verwarmde vloeren en ligzetels

Verwarmde vloeren en ligzetels zijn een troef die het nóg aangenamer vertoeven maken in uw KLAFS stoombad.