Klafs-Logo
Search
Close this search box.
SALT PRO X
SALT PRO X

Uniek concept : Adem zuiverende zeelucht in dankzij de Salt ProX van Klafs

Geniet u graag van de zuiverende zeelucht met zijn helende werking? Nu kan u dit gevoel ook thuis ervaren, dankzij de unieke zout halo therapie van KLAFS.

Waarom Salt ProX gebruiken?

Het inademen van ultrafijne zoutpartikels heeft een positieve invloed op de behandeling van ademhalingsstoornissen en huidaandoeningen.
  • AdemhalingsstoornissenHet inademen van de vrijgekomen zoutpartikels heeft een dubbele werking. Preventief zorgt het voor de versteviging en de reiniging van de luchtwegen. Dit helpt om ernstige verkoudheden en ontstekingen van de luchtwegen te voorkomen. Wanneer er reeds een ademhalingsstoornis is, helpt het inademen van deze lucht om de klachten te reduceren en de stoornis zelf onder controle te brengen.
  • HuidaandoeningenWanneer u last heeft van een huidaandoening zoals bijvoorbeeld acne of psoriasis, werkt de inademing helend. De lucht die wordt verspreid, heeft een bewezen invloed op het genezingsproces en de klachten van de huidaandoening.

Hoe werkt de Salt ProX?

Het zout wordt in de machine geplaatst en wordt door het toestel in de lucht verdampt. De Salt ProX wordt aangedreven door een oplaadbare batterij. Er zijn twee intensiteitsniveaus. Er wordt aangeraden om een inhaleringssessie te doen van minimum 20 en maximum 60 minuten.De zoute lucht wordt bij elke sessie maximum 60 minuten verspreid.

Plaats het toestel in uw sauna of stoombad voor een optimale werking!

Omdat de Salt ProX zo compact is, is dit toestel zeer geschikt voor thuisgebruik. Het kan in elke ruimte gebruikt worden en dit zowel staand als hangend. Het is echter ideaal dat u het toestel in uw sauna of stoombad gebruikt. Waarom? Omdat de werking van het product optimaal is bij een temperatuur van 30-35°C.Salt ProX