Opties & Accessoires

Lichttherapie

Wist u dat gekleurd licht een weldadig effect heeft op uw humeur? KLAFS speelt hier op in met gekleurde lichttherapie in de sauna.

lees meer

Muziek

In een KLAFS sauna worden al uw zintuigen verwend. Maak uw wellnesservaring compleet met uw lievelingsmuziek in uw oren.

lees meer

Sterrenhemel

Een sterrenhemel of BELLAVEDA van KLAFS tovert uw sauna om tot een magisch plekje van luxe, comfort en pure relaxatie.

lees meer

CIRCOTHERM

Om van een deugddoende saunasessie te genieten, is een optimale luchttoevoer en -afvoer noodzakelijk. CIRCOTHERM, het ingebouwde ventilatiesysteem van KLAFS, zorgt u dat u steeds voldoende verse lucht heeft in de cabine.

lees meer

SaunaPur

Een authentieke Finse sauna beleving bij uw thuis? Met SaunaPur wordt dit werkelijkheid...

lees meer

GREENSAUNA

Heeft u een hart voor de natuur? Met KLAFS kiest u voor een groene saunabouwer. Uw elektriciteitsfactuur blijft zo onder controle, ook na de installatie van uw sauna.

lees meer

SANO2

Een energieboost, een verhoogd concentratievermogen, huidverjonging, ... Dit zijn slechts enkele van de voordelen van zuurstoftherapie. Met Sano2 verhoogt u in de sauna uw prestatievermogen.

lees meer

Combi Infrarood

Sauna of infraroodcabine? Laat dit dilemma u geen parten spelen. Onze wellness-specialisten helpen u graag verder.

lees meer

Accessoires

KLAFS heeft een uitgebreid assortiment accessoires om uw saunabelevenis nog aangenamer te maken. Van saunageuren voor sensationele opgietsessies, over zandlopers om de looptijd van uw saunasessie aan te duiden, tot aangepaste verlichting.

lees meer