Klafs-Logo
Search
Close this search box.

Nobel Outdoor sauna

Indulge in luxurious design and pure wellness…

Outdoor spa & saunaconcept NOBEL – by Studio Segers & Gervi

Gervi stelde op Sfeer 2013 het NOBEL outdoor wellness-concept voor. Dit meesterwerk is van de hand van de Limburgse designer Wim Segers van het gerenommeerde designbureau Studio Segers. De combinatie van hedendaags design, ecologisch verantwoorde materialen en luxueuze wellness maken dit geheel niet alleen een streling voor het oog, maar een genot voor alle zintuigen…

Centraal staat het 100% ecologische Nobelwood:  bewerkt dennenhout met de uitstraling en hardheid van tropisch hardhout. De HotSpring ARIA spa krijgt een elegante uitstraling door de bekleding met het rustieke Nobelwood. En zorgt tegelijk voor de ultieme spa- en massagebeleving voor max. 5 personen.

De NOBEL sauna is een buitensauna met een buitenafwerking in Nobelwood. De inrichting van de cabine bestaat uit een omkleedruimte en een elegante Q lounge sauna. De NOBEL sauna wordt op maat gebouwd en is beschikbaar in variante modules. De lengte kan aangepast worden naar wens van de klant, de breedte wordt bepaald door de maatvoering van de gekozen sauna.

Deze exclusieve buitensauna is momenteel te verkrijgen tegen een uitzonderlijke promoprijs! Ontdek de NOBEL buitensauna in uitverkoop!

Wenst u  meer info over het NOBEL concept? Laat het ons weten via contact@gervi.be of breng een bezoek aan onze Gervi showroom in Maasmechelen  waar u het nieuwe sauna- & spaconcept kunt bewonderen.