Search
Close this search box.

TANGRAM – Futuristisch spa design by KLAFS

Filosofie

Een trend in de hedendaagse interieurarchitectuur is de creatie van “living concepts”; losstaande ruimtes vloeien als het ware in elkaar over om zo één verbonden, “levende”, ruimte te creëren. Net zoals de verschillende lichaamsdelen samenwerken om een organisme in leven te houden.

Dit concept is ook van toepassing op de nieuwe TANGRAM spa combinatie. Enerzijds wordt de unit naadloos geïntegreerd in een reeds bestaande ruimte van uw huis. Anderzijds zijn de onderdelen van de unit onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De TANGRAM is een elegante wellness-unit die zowel een sauna, stoombad, douchezone als relaxatieruimte omvat. Dit unieke spa concept van ontwerper Martin Schultheiss werd in april 2012 gepresenteerd op de internationale designbeurs van Milaan. De unit wordt gekenmerkt door een opwindend, eigentijds design dat naadloos aansluit bij een moderne levensstijl.

Vooraanzicht

Stoombad

Sauna

Douchezone en relaxruimte

Bediening

De bediening van de spa combinatie TANGRAM gebeurt met de TOUCHCONTROL Professional, een grote touchscreen in kleur voorzien van een intuïtieve gebruikersinterface. Zo start u met een simpele druk op de knop één van de vooraf ingestelde saunaprogramma’s. Deze programma’s worden volledig naar uw wensen geprogrammeerd.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is van essentieel belang bij de constructie van de nieuwe TANGRAM. In de spa combinatie word het Green Sauna Package en het Green Steam Package geïnstalleerd zodat uw energieverbruik minimaal is.