SaunaPur

Wat is het KLAFS SANARIUM met SaunaPur®?

Voor het authentieke saunagevoel zorgt de gepatenteerde SaunaPur®-functie van KLAFS. Met deze functionaliteit wordt het oorspronkelijke gevoel van een steenzweetbad nieuw leven ingeblazen, waarbij gezond en gevarieerd welbehagen op de eerste plaats komt.

Blokhutsauna-authentiek-KLAFSBij deze natuurlijke vorm van saunabaden wordt de sauna voorverwarmd op 80-85°C. Vervolgens kan de oven aan het begin van de SaunaPur®-sessie eenvoudig worden uitgeschakeld via de SaunaPur®-toets. De saunaoven blijft uitgeschakeld zolang u in de cabine zit. Het resultaat: geen hitte-opwellingen, maar een zachte, zalige en goed te verdragen stralingswarmte die van de hele sauna uitgaat. Tijdens de SaunaPur®-sessie daalt de temperatuur heel langzaam dankzij de grote hoeveelheid saunastenen in een KLAFS sauna. Om dit te compenseren kan u – zo veel en zo vaak als u maar wilt – water opgieten. Op die manier kan u de temperatuur in de cabine zelf regelen en worden temperatuurdalingen gemakkelijk gecompenseerd.

Een SaunaPur®-sessie is een authentieke, natuurlijke saunabelevenis met hout, stenen en water. Het saunaplezier ligt volledig in uw handen. Alle saunacabines van KLAFS kunnen probleemloos uitgerust worden met het optionele SaunaPur® systeem.

SaunaPur® - Fotogallerij