Klafs-Logo
Search
Close this search box.
SAUNAOVEN - MAJUS
SAUNA- EN SANARIUM®-KACHEL
MAJUS

MAJUS oven

VRIJSTAANDE KACHEL IN MODERN DESIGN

Dankzij het nieuwe ontwerp biedt de MAJUS-saunakachel met zijn capaciteit van 60 kg saunastenen dezelfde infusie-eigenschappen als andere saunakachels, maar met een aanzienlijk groter volume aan stenen. In combinatie met de saunabesturingseenheid 21029 is dan ook de SaunaPUR® -functie mogelijk, die u een originele sauna-ervaring biedt. Deze kachel overtuigt niet alleen door zijn uiterlijk en techniek, maar ook door zijn vele functies – en voldoet bovendien aan alle veiligheidsnormen die voor het VDE-keurmerk vereist zijn.

Eigenschappen

  • Staande oven
  • Ongeëvenaarde duurzaamheid door de lage verwarmingsstaafbelasting, waardevolle materialen zoals rvs en aluminium gietwerk en de strikte scheiding van de verwarmingsstaven van de saunastenen
  • Past door zijn gereduceerde vormgeving ook stilistisch perfect in veel van onze sauna’s
  • Biedt alles wat veeleisende saunagangers van een krachtige oven verwachten. Met een vulvolume van 100 kg saunastenen genereert hij een weldadige stralingswarmte en kan er bijzonder intensief water worden opgegoten.
  • SaunaPUR® functie mogelijk
  • Overtuigt in uiterlijk en techniek, maar hij voldoet net zo superieur aan alle veiligheidsnormen die nodig zijn voor de VDE-zegel

NIEUW

Met de gepatenteerde turboheatfunctie van onze saunaoven MAJUS bereikt uw sauna binnen de 20 minuten een temperatuur van 90 °C. Zo geniet u sneller van een spontane saunabeurt én, verbruikt u minder energie. Dankzij zijn innovatieve luchtdoor voer kan de MAJUS de warme lucht met open turboheat-klep rechtstreeks in de cabine laten stromen om zo deze direct te verwarmen. Als de turboheat-klep gesloten is worden eerst de stenen in de oven opgewarmd om op de klassieke manier de cabine te verwarmen, en een heerlijk weldadige stralingswarmte te geven.

MAJUS oven – Fotogallerij