Klafs-Logo
Search
Close this search box.

Algemeen

KLAFS stoombad

Stoom is een universele kracht. Stoom brengt locomotieven in beweging, strijkt de plooien in een kostuum glad en voorziet een cappuccino van een schuimlaagje. Met al deze moderne toepassingen in het achterhoofd zouden we nog de oudste van allemaal vergeten. Stoom kan zorgen voor welzijn en ontspanning. KLAFS stoombaden maken ons dit duidelijk. Wanneer de warme mist opstijgt en ons omringt, voelen we hoe we ontspannen en tot rust komen. Vaak is dit gevoel alleen al zo deugddoend, dat we niet verder denken aan de ontelbare gezondheidsvoordelen van een KLAFS stoombad. Zelfs wanneer u weinig ruimte ter beschikking heeft, hoeft uw droom van een eigen stoombad niet in de mist te verdwijnen.

Stoombad-KLAFS-stemmingWat is een KLAFS stoombad?

Een KLAFS stoombad heeft een temperatuur van max. 45°C en een relatieve luchtvochtigheid van 100%. In het stoombad is de lucht zeer sterk met water beladen, zodat zich een damp opbouwt. Deze, zo sterk met water beladen lucht kan nog weinig extra vocht (lees: zweet) opnemen. Bijgevolg ligt de temperatuur in een stoombad beduidend lager. Dit maakt dat een stoombad gemakkelijker verdragen wordt door kinderen. U kan dit vergelijken met een tropisch, zeer vochtig klimaat. Vanaf het moment dat de gebruiker het stoombad betreedt, slaat de vochtigheid in de lucht neer op zijn huid. Vele mensen denken dat ze in het stoombad veel sneller zweten dan in de sauna. Dit klopt niet! Het vocht op de huid is het neergeslagen water uit de omgevingslucht. Het tegendeel is waar: door de lagere cabinetemperatuur zweet je juist minder dan in een sauna.

Waarom een KLAFS stoombad?

KLAFS is een alom gekende naam in de wereld van sauna’s en stoombaden. Deze Duitse saunaproducent heeft als internationaal saunabouwer dan ook een excellente reputatie. Met KLAFS weet u dat u in zee gaat met een partner die u een product aflevert van de beste kwaliteit. KLAFS kan bouwen op een jarenlange ervaring en expertise en staat gekend als een innovatief en hoogstaand bedrijf. KLAFS biedt u producten gemaakt van hoogkwalitatieve materialen, waar u levenslang van kan genieten. De uitzonderlijke garanties bewijzen dit!