Klafs-Logo
Search
Close this search box.

SHAPE sauna by KLAFS

De nieuwe cabine wordt gekenmerkt door een avant-garde design, het gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en de toepassing van de laatste nieuwe technologieën.

Buitenbekleding

De cabine straalt zowel elegantie als kracht uit. Met de diep donkerbruine kleur en het glaselement past deze sauna naadloos en gracieus in het eigentijdse design van een moderne woning. De structuur van de buitenbekleding komt tot stand door gesofisticeerd handwerk in een aantal opeenvolgende fases: polijsten, vullen, opnieuw polijsten, donker bruin/zwart verven, ventileren en dan lakken met een heldere lak die een structuurpoeder bevat. Het resultaat van deze opeenvolgende handelingen is een buitenbekleding met een golvend karakter, die de sauna het avant-garde design en een sportief dynamisch uiterlijk geeft. De opvallende deurgreep ondersteunt het moderne design.

Interieur

Het hout komt van de Canadese hemlock en bekleedt het interieur van de cabine. De indirecte verlichting brengt een elegante sfeer tot stand in de cabine.

Oven

Een saunaritueel is niet compleet zonder uitgebreide opgietsessie. Daarom werd de sauna uitgerust met een MAJUS oven met 100kg Olivijnstenen voor de beste opgietessies. Nog een eigenschap van de Majus oven is de SANARIUM functie. Deze functie laat toe individueel de luchtvochtigheid en de temperatuur in de cabine te regelen. Met een druk op de knop, kan de gebruiker kiezen voor het gewenste klimaat: bijvoorbeeld voor sauna, tropisch bad, softstoombad, aroma- of warme luchtbad.

Bediening

De cabine wordt gecontroleerd door de innovatieve KLAFS TOUCHCONTROL, een groot aanraakscherm in kleur met een intuïtieve gebruiksvriendelijke interface. Deze technisch gesofisticeerde Touchcontrol bewaart alle indivuele sauna-instellingen en laat zo iedere gebruiker toe een zeer persoonlijke sauna atmosfeer te realiseren met een simpele druk op de knop.